Varmepumper kan mindske varmeregningen

I mange danske husholdninger er der et ønske om at få nedbragt deres varmeregning, og hvis man ikke har mulighed for elvarme eller naturgas så kan det være en god ide at investere i en varmepumpe.

Alt efter ens nuværende varmeanlæg og budget, så er der flere forskellige typer af varmepumper og dermed potentielle muligheder, nemlig luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme.

varmepuVarmepumper varierer i pris og kvalitet og det er vigtigt at være opmærksom på dette, ellers så risikerer man bare at købe en pumpe der benytter for meget el, og som slet ikke passer til klimaet i Danmark. En god ide er at vælge en model som er på teknologisk instituts positivliste. Få altid en autoriseret installatør til monter pumpen.

Alt efter hvilken model man ender op med, så er et muligt at få op til 5,5 kW pr kw investeret, og det betyder at man kan spare op til 75 % af sin nuværende varmeregning. Det er da ret godt! Vi anbefaler derfor at kigge nærmere på varmepumper som en løsning i dit helårshus eller fritidshus.

Reklamer